Kiełbaski wegańskie z soczewicą i szpinakiem
- źródło białka
- źródło błonnika
- produkt bezglutenowy
- bez dodatku konserwantów
Wyśmienite kiełbaski warzywne z dodatkiem czerwonej soczewicy, marchwi i szpinaku. Sycące, bezglutenowe kiełbaski, ze strannnie dobraną kompozycją przypraw zachwycą każdego. Polecane do smażenia, grillowania, pieczenia.
Forma pakowania: 220 g.
Przepisy z tym produktem
Składniki
Składniki: woda, białko grochowe, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy 15%, stabilizatory: karagen, metyloceluloza, marchew 7%, szpinak 6%, przecier pomidorowy, soczewica 5%, guma konjac; skrobia grochowa, sól, aromaty, błonnik pszenny
bezglutenowy, wzmaczniacz smaku: glutaminian monosodowy ekstrakty przypraw, hydrolizatbiałka roślinnego (z kukurydzy i słonecznika), ekstrakt drożdżowy, koncentrat buraka czerwonego, ekstrakty przypraw, glukoza.
Możliwa obecność: