Hummus klasyczny
- bez konserwantów
- źródło białka roślinnego
- 100% naturalnych składników
- produkt bezglutenowy
Zmieniamy wygląd naszych opakowań,
ale w środku nadal znajdziesz swoje ulubione smaki!
Zmieniamy wygląd naszych opakowań,
ale w środku nadal znajdziesz swoje ulubione smaki!
Hummus, czyli pasta z ciecierzycy, to tradycyjne danie kuchni Bliskiego Wschodu, gdzie jego wartości odżywcze docenia się od dawna, a receptura jest przekazywana z pokolenia na pokolenie. Teraz hummus jest produkowany również w Polsce, w naszym zakładzie w Czyżewie. Jest to produkt świeży, który charakteryzuje się 21-dniowym terminem przydatności do spożycia. Może być wykorzystywany jako składnik kanapek, dip do warzyw lub dodatek do tortilli.
Dostępność
Produkt jest dostępny w:
- Sklepy Firmowe Sokołów/Gzella
- Centra Dystrybucji Sokołów
Przepisy z tym produktem
Składniki
Ciecierzyca gotowana 42% (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, miazga sezamowa 16%, przyprawy (w tym: kmin rzymski, czosnek, cebula), ekstrakty przypraw naturalnych, sól.